Uutiset

Työväenmuseo Werstas sai uuden johtajan vuodeksi

Tampereella toimiva Työväenmuseo Werstas on siirtynyt Ulla Rohusen johtoon. Pitkään Werstasta johtanut Kalle Kallio jäi toukokuun alusta vuoden mittaiselle tutkimusvapaalle.

Työväenmuseo Werstas sai uuden johtajan vuodeksi

Tampereella toimiva Työväenmuseo Werstas on siirtynyt Ulla Rohusen johtoon. Pitkään Werstasta johtanut Kalle Kallio jäi toukokuun alusta vuoden mittaiselle tutkimusvapaalle, jonka aikana hän työskentelee rautatienrakentajia käsittelevän väitöskirjansa parissa.

Työelämän ja sosiaalihistorian valtakunnallisen vastuumuseon johtajana toimii vuoden ajan varajohtaja Ulla Rohunen. Hän on aikaisemminkin sijaistanut Kalliota, viimeksi marraskuussa loppuneen jakson aikana. Rohunen on työskennellyt Werstaalla pitkään yleisöpalvelupäällikkönä.