Uutiset

Pyrintö ja Peltokangas jatkosopimukseen

Tampereen Pyrinnöllä on nyt kolme pelaajasopimusta tulevalle Korisliigakaudelle, kun Panu Peltokangas kirjoitti nimensä kahden vuoden jatkosopimukseen.

Pyrintö ja Peltokangas jatkosopimukseen

Korisliigassa pelaava Tampereen Pyrintö on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen laituri Panu Peltokankaan kanssa. Täksi kaudeksi Tampereelle Lapualta siirtynyt Peltokangas pelasi tyngäksi jääneellä kaudella yh-teensä 37 Korisliigan ottelussa keskimäärin 16 minuutin peliajalla.

Pyrinnöllä on tällä hetkellä tulevalle kaudelle sopimukset Peltokankaan lisäksi Justus ja Lassi Kilpisen kanssa. Joukkueen uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin Miikka Sopanen, joka saa avukseen Damon Williamsin ja Antti Nikkilän.

Pyrinnön edellinen päävalmentaja Sami Toiviainen siirtyy tulevaksi kaudeksi Salon Vilppaan peräsimeen.