Uutiset

Tullikamari ja oululainen Nelivitonen järjestävät livestream-festivaalin

Kuva: tullikamari.net

Oulun 45 Special ja Tampereen Tullikamari järjestävät kesäkuussa livestream -festivaalin. Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi YouTubessa sekä ”Nelivitosen” ja Tullikamarin Facebook-sivuilta.

Tullikamari ja oululainen Nelivitonen järjestävät livestream-festivaalin

Oulun 45 Special ja Tampereen Tullikamari järjestävät kesäkuussa kaksipäiväisen ja kahdesta kaupungista lähetettävän livestream -festivaalin. Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi YouTubessa sekä ”Nelivitosen” ja Tullikamarin Facebook-sivuilta.

Stayin’ Alive Festival -nimeä kantava tapahtuma järjestetään 12.-13.6.2020. Kumpanakin festivaalipäivänä esiintyy neljä myöhemmin julkaistavaa artistia, puolet Tullikamarissa ja puolet 45 Specialissa. Lähetys loikkii keikkojen välillä kaupungista toiseen, ja katsoja pääsee tutustumaan molempiin keikkapaikkoihin, myös kulissien taakse.

Livelähetyksestä vastaa Nelivitosen livestream -keikoistakin tuttu Saha Prod, joka on erikoistunut live-musiikkivideotuotantoon. Saha on ollut mukana esimerkiksi Robinin, Sunrise Avenuen, SANNIn ja HIM:n tallenne -ja webcasting-tuotannoissa.

Stayin’ Alive Festival on seurattavissa suorana ilmaiseksi YouTubessa sekä Nelivitosen ja Tullikamarin Facebook-sivuilta. Linkki livestreamiin luodaan tunti ennen festivaalin alkua, ja jaetaan muun muassa Stayin’ Alive Festivalin viralliseen Facebook-tapahtumaan.

Vapaaehtoisen ohjelmamaksun voi kuitenkin suorittaa ostamalla ennakkoliput, jotka tulevat myyntiin keskiviikkona 6.5. Lippupisteen ja Tiketin verkkokauppoihin. Tuloilla tuetaan molempien keikkapaikkojen livetoiminnan jatkumista, livestreamin toteuttavia yrityksiä, ja esiintyviä artisteja sekä samalla kaikkien näiden työntekijöitä.