Uutiset

Ratinan kauppakeskuksessa syttyi varhain lauantaiaamuna pieni tulipalo

Ilmanvaihtopuhaltimessa syttynyt palo ei ehtinyt levitä aulatilaa pidemmälle.

Ratinan kauppakeskuksessa syttyi varhain lauantaiaamuna pieni tulipalo

Ratinan kauppakeskuksessa Tampereella syttyi lauantaiaamuna puoli seitsemän aikaan pieni tulipalo. Kauppakeskuksen huoltokäytävän ilmanvaihdon puhallin syttyi palamaan. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen palosta automaattisen paloilmoittimen kautta. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, kauppakeskuksen ulkoseinässä sijaitsevan hormin päässä näkyi jo liekki. Palo rajautui noin 10 neliömetrin kokoiseen aulatilaan eikä ehtinyt levitä asiakastiloihin tai muualle rakennukseen. Pelastuslaitos on tuulettanut sekä tarkastanut tilat, eikä tapauksella ole vaikutusta kauppakeskuksen aukioloon.