Uutiset

Ohjelmistoon tulee muutoksia, mutta SaariHelvetti järjestetään

Aiemminkin Viikinsaaressa kuultu Turmion Kätilöt täydentää SaariHelvetin esiintyjäkaartia myös tulevana kesänä. (Kuva: Susanna Raitamaa)

SaariHelvetti järjestetään Tampereella 7.-8.8. Festivaalin ohjelmaan on kuitenkin tullut muutoksia.

Ohjelmistoon tulee muutoksia, mutta SaariHelvetti järjestetään

SaariHelvetti aiotaan järjestää Tampereella elokuun alussa. Viikinsaaressa Pyhäjärvellä järjestettävän raskaan musiikin festivaalin ohjelmaan on kuitenkin tulossa muutoksia. Amerikkalaisyhtyeet The Black Dahlia Murder ja Combichrist ovat peruuttaneet tulevan kesän euroopankiertueensa, ja täten myös SaariHelvetti-esiintymisensä.

SaariHelvetti hakee tapahtumaan korvaajia peruuntuneiden esiintyjien tilalle. Ensimmäinen vahvistettu uusi kiinnitys on Turmion Kätilöt.

7.-8. elokuuta järjestettävään festivaaliin ottaa osaa yli 20 esiintyjää. Musiikin lisäksi mukana on mm. burleskitaidetta ja stand up -huumoria.

– Hallituksen tuore linjaus antoi meille mahdollisuuden jatkaa SaariHelvetin rakentamista. Tilanne ei ole helppo, mutta aiomme tehdä kaikkemme parhaan mahdollisen ohjelmiston kasaamiseksi. Huomioimme tietenkin koko ajan asiakkaiden terveys- ja turvallisuusasiat sekä hallituksen suositukset, promoottori Rowan Rafferty tamperelaisesta Nem Agencystä lupaa.

SaariHelvetti tiedottaa seuraavista siirroistaan vapun jälkeen. Samalla myyntiin tulevat yhden päivän festivaaliliput.

Esiintyjät, tilanne 23.4.2020:

Turmion Kätilöt
The Agonist (CAN)
Unleash The Archers (CAN)
Betraying The Martyrs (FRA)
Ruoska
Mors Principium Est
Wolfheart
Wheel
Bloodred Hourglass
myGrain
…And Oceans
Rotten Sound
Brymir
Vorna
Oceanhoarse
Detset
Kaunis Kuolematon