Uutiset

Yksi ihminen kuoli Tesoman kerrostalopalossa - ihmisiä jäi loukkuun savun vuoksi

Kuvituskuva.

Yksi ihminen menehtyi Tampereella Tesomalla myöhään tiistai-iltana syttyneessä huoneistopalossa

Yksi ihminen kuoli Tesoman kerrostalopalossa - ihmisiä jäi loukkuun savun vuoksi

Yksi ihminen menehtyi Tampereella Tesomalla myöhään tiistai-iltana syttyneessä huoneistopalossa. Tesomankujalla sijaitsevan kerrostalon asukkaat havaitsivat palon kuultuaan porrashuoneen palovaroittimen soivan.

Osa talon asukkaista jäi loukkuun asuntoihinsa, sillä porraskäytävään oli ehtinyt muodostua savua. Pelastuslaitos sai palon kuitenkin nopeasti sammumaan, mutta yhdestä huoneistosta löytyi menehtynyt henkilö. Lisäksi savuhaittojen vuoksi neljä ihmistä jouduttiin majoittamaan tilapäisesti muualle.

Poliisi tutkii tapausta kuolemansyyntutukintana. Lisäksi palon syttymissyytä selvitellään.  Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 23.47.