Uutiset

Tampereen 67-henkisellä kaupunginvaltuustolla historiansa ensimmäinen etäkokous

Tampereen kaupunginvaltuuston kokous järjestetään ensimmäistä kertaa etänä maanantaina 20.4. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Tampereen kaupungin verkkosivujen kautta.

Tampereen 67-henkisellä kaupunginvaltuustolla historiansa ensimmäinen etäkokous

Tampereen kaupunginvaltuuston kokous järjestetään ensimmäistä kertaa etänä maanantaina 20.4. Kokouksen asialistalla on mm. luottamushenkilöiden eropyyntöjä ja niihin liittyen täydennysvaaleja sekä valtuusto saa tiedoksi pormestarin häiriötilanteiden aikaisessa johtoryhmässä erityistoimivallan nojalla antaman suostumuksen kaupungin takaaman lainan maksuajan pidentämisestä.

Valtuutettuja suositellaan osallistumaan kokoukseen ensisijaisesti etäyhteydellä, vaikka osallistuminen paikan päällä virastotalolla on edelleen mahdollista. Teams-järjestelmällä toteutettavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Tampereen kaupungin verkkosivujen kautta, vaikka yleisö ei voi virastotalolle koronavirustilanteen vuoksi saapua.