Uutiset

Pirkanmaalla yksi uusi todettu koronavirustartunta

Torstain aikana Pirkanmaalla todettiin laboratoriossa vain yksi koronavirustartunta, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays.

Pirkanmaalla yksi uusi todettu koronavirustartunta

Eilisen torstain aikana Pirkanmaalla todettiin laboratoriossa vain yksi koronavirustartunta, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays. Pirkanmaalla on nyt todettu yhteensä 174 koronavirustartuntaa. Edellisen kolmen päivän aikana Pirkanmaalla on todettu ainoastaan yksi varmennettu tartunta.

Testituloksiin voi tulla jälkikäteen muutoksia mahdollisissa uusintatesteissä. Aiempi testitulos saattaa muuttua uusinnassa negatiiviseksi, jolloin ilmoitetut tartuntaluvut voivat myös pienentyä. Laboratoriotestillä todetut tartunnat ovat vain osa todellisesta tartuntamäärästä.