Uutiset

Kurussa henkirikos: uhri löydettiin kotoaan kuukausi surman jälkeen, asuinkumppani vangittu taposta epäiltynä

Sisä-Suomen poliisi tutkii Ylöjärvellä Kurussa tapahtunutta henkirikosta. Poliisi otti tiistaina kiinni vuonna -56 syntyneen miehen taposta epäiltynä uhrin asuinkumppanin, vuonna -71 syntyneen naisen.

Kurussa henkirikos: uhri löydettiin kotoaan kuukausi surman jälkeen, asuinkumppani vangittu taposta epäiltynä

Sisä-Suomen poliisi tutkii Ylöjärvellä Kurussa tapahtunutta henkirikosta. Rikoksen uhri löytyi pääsiäisenä 13.4.2020 yksityisasunnosta, jossa uhri, vuonna -56 syntynyt mies asui. Hänet löysi ulkopuolinen henkilö, kun mieheen ei saatu yhteyttä. Tutkinnan perusteella poliisi epäilee, että uhri on surmattu noin kuukautta aikaisemmin teräaseella.

Poliisi otti 14.4.2020 kiinni rikoksesta epäiltynä uhrin asuinkumppanin, vuonna -71 syntyneen naisen. Tekijän epäillään poistuneen asunnosta teon jälkeen. Hänet otettiin kiinni Nokialta. Epäilty vangittin 17.4.2020 Pirkanmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä tappoon.