Uutiset

Tampereen kaupunki aloittaa sähköpyörien lainaamisen, varauksia otetaan jo nyt

Fillarilainaamokokeilussa kaupunkilaiset voivat lainata erilaisia ja erikokoisia sähköavusteisia polkupyöriä viikoksi kerrallaan 14.5.2020 alkaen elokuulle asti. Sähköpyörät ovat jo varattavissa, mutta ne saa käyttöön 14.5. alkaen.

Tampereen kaupunki aloittaa sähköpyörien lainaamisen, varauksia otetaan jo nyt

Tampereen kaupunki käynnistää toukokuussa sähköpyörälainaamon yhteistyössä Suomen Urheilupyörä Oy:n kanssa. Fillarilainaamokokeilussa kaupunkilaiset voivat lainata erilaisia ja erikokoisia sähköavusteisia polkupyöriä viikoksi kerrallaan 14.5.2020 alkaen elokuulle asti.

Kokeiluun tulee muun muassa kaupunki-, maasto-, ja tavarapyöriä sekä fatbikeja. Lainata voi myös lastenkuljetukseen soveltuvan peräkärryn sekä pyöräilykypärän. Pyörä varataan Suomen Urheilupyörän internetsivuilla www.suomenurheilupyora.fi/fillarilainaamo

Varatessa lainaajalta peritään panttimaksu, joka palautetaan lainaajalle lainausjakson päätyttyä. Pyörät noudetaan Suomen Urheilupyörän Lielahden toimipisteestä Possijärvenkatu 2 ja palautetaan samaan paikkaan. Muut lainaukseen liittyvät ehdot löytyvät Suomen Urheilupyörän ja fillarilainaamon sivuilta.

Sähköpyörät ovat jo varattavissa, mutta ne saa käyttöön 14.5. alkaen.

Fillarilainaamokokeilu on osa Tampereen kaupungin Hiedanranta MaaS -hanketta, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto Pirkanmaan liiton kautta. Hankkeessa toteutetaan erilaisia liikkumisen kokeiluja Hiedanrannan ja muun Tampereen alueella. Kokeiluista saatavia oppeja hyödynnetään Hiedanrannan uuden alueen suunnittelussa ja kehittämisessä.