Uutiset

Kaukajärvellä asukas otti kiinni murtovarkaan, Pirkkalassa vorot menivät seinän läpi R-kioskiin

Tampereella ja Kaukajävellä tavattiin murtovarkaita. Kaukajärvellä kiinni jääneellä miehellä oli hallussaan huumausainetta ja kuula-ase.

Kaukajärvellä asukas otti kiinni murtovarkaan, Pirkkalassa vorot menivät seinän läpi R-kioskiin

Kaukajärvellä Solkikadulla sijaitsevan kerrostalon kellarikerroksen häkkivarastoihin murtauduttiin keskiviikkona klo 22.30 aikaan. Poliisin saapuessa paikalle talon asukas oli ottanut yhden murtomiehen kiinni. Toinen murtomies oli ehtinyt poistua paikalta. Varkaat olivat murtautuneet häkkivarastoihin riippulukot rikkomalla. Myös talon rappukäytävästä varastoihin johtavan oven lukko oli väännetty rikki. Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi huumausainetta sekä kuula-ase.

Pirkkalassa murtauduttiin klo 2.45 torstaina Suupantiellä Hyvän mielen keskukseen. Tätä kautta oli päästy väliseinä rikkomalla R-kioskiin. Tekijät olivat penkoneet paikkoja, mutta anastetusta omaisuudesta ei tapahtumahetkellä ollut vielä tietoa.