Uutiset

Pirkanmaalla ei tiistaina yhtään uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ei todettu tiistaina yhtään uutta koronavirustartuntaa, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala.

Pirkanmaalla ei tiistaina yhtään uutta koronavirustartuntaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ei todettu tiistaina yhtään uutta koronavirustartuntaa, tiedottaa Tampereen yliopistollinen sairaala Tays.

Edellisen kerran Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ei todettu tartuntoja 18.3. Taysin tilastojen mukaan Pirkanmaalla on todettu nyt yhteensä 173 laboratoriovarmistettua koronavirustartuntaa.  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilaston mukaan koronatestejä on väestömäärään suhteutettuna otettu Pirkanmaalla toiseksi eniten Uudenmaan jälkeen.

Testituloksiin voi tulla jälkikäteen muutoksia mahdollisissa uusintatesteissä. Aiempi testitulos saattaa muuttua uusinnassa negatiiviseksi, jolloin ilmoitetut tartuntaluvut voivat myös pienentyä. Laboratoriotestillä todetut tartunnat ovat vain osa todellisesta tartuntamäärästä.