Uutiset

Pirkanmaalla kaksi uutta koronavirustartuntaa - kokonaistartuntamäärä väkilukuun suhteutettuna alhaalla

Pirkanmaalla todettiin viimeisen vuorokauden aikana kaksi uutta koronavirustartuntaa. Kaikkiaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu nyt 175 tartuntaa.

Pirkanmaalla kaksi uutta koronavirustartuntaa - kokonaistartuntamäärä väkilukuun suhteutettuna alhaalla

Pirkanmaalla todettiin viimeisen vuorokauden aikana tiistaiaamuun mennessä kaksi uutta koronavirustartuntaa. Kaikkiaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu nyt 175 tartuntaa.

Pääsiäisen pyhien aikana Pirkanmaalla todettiin yhteensä 15 uutta koronavirustartuntaa, joista seitsemän raportoitiin maanantaina. Testejä on otettu ja analysoitu Pirkanmaalla Fimlabissa kaikkina päivinä koko pääsiäisen ajan. Lukumäärällisesti Pirkanmaalla on Uudenmaan jälkeen toiseksi eniten tartuntoja, mutta väkilukuun suhteutettuna viruksen ilmaantuvuus on vähäisempää kuin monessa muussa maakunnassa. 

Valtakunnallisesti tartuntojen määrä on jo ylittänyt 3000 rajan. Testejä Suomessa on tehty kaikkiaan yli 46 000, ja kuolleita koronaviruksen aiheuttamaan COVID-19 -tautiin oli maanantai-iltaan mennessä 59 henkeä.