Uutiset

Ratikan testiajot päätökseen, yksittäisiä koeajoja vielä luvassa

Hervannassa ajettiin testiajossa 40 kilometrin tuntinopeudella (kuva: Raitiotieallianssi).

Kolme viikkoa kestäneet ratikan koeajot on saatu päätökseen. Lähiviikkojen aikana testiratikka saattaa vielä ilmaantua liikenteeseen, joten etenkin Hervannassa kannattaa olla tarkkana, sillä mahdolliset testit tehdään jatkossa ilman liikenteenohjaajia.

Ratikan testiajot päätökseen, yksittäisiä koeajoja vielä luvassa

Tampereen raitiotien koeajot on saatu päätökseen. Kolme viikkoa kestäneet koeajot osoittivat ratainfran ja raitiotien teknisten järjestelmien toimivuuden myös maksiminopeuksissa.

Vaikka varsinaiset koeajot saatiin menestyksekkäästi valmiiksi, tehdään huhtikuun aikana vielä yksittäisiä testejä, joten liikenteessä kannattaa noudattaa tarkkaavaisuutta ja perehtyä mm. raitiotien liikennevalojen toimintaan.