Uutiset

LähiTapiola Pirkanmaa mukana miljoonan euron korona-avustuksessa

LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela pitää tärkeänä, että kaikki venyvät kriisin keskellä (kuva: Taina Hiltunen).

LähiTapiola Pirkanmaa avustaa Suomen Punaista Ristiä 30 000 eurolla koronakriisin herättämään avustustarpeeseen vastaamiseksi.

LähiTapiola Pirkanmaa mukana miljoonan euron korona-avustuksessa

LähiTapiola Pirkanmaa osallistuu LähiTapiola-ryhmän miljoonan euron tukeen koronakriisissä tehtävään avustus- ja tukityöhön eri puolilla Suomea. LähiTapiola Pirkanmaa avustaa Suomen Punaista Ristiä 30 000 eurolla koronakriisin herättämään avustustarpeeseen vastaamiseksi.

LähiTapiola-ryhmän yhteislahjoituksen avulla vahvistetaan Suomen Punaisen Ristin auttamisvalmiuksia. Varoja käytetään avustustyön koordinoimiseen, Punaisen Ristin vapaaehtoisten tukemiseen sekä sen varmistamiseen, että apua tarvitsevia voidaan auttaa koronakriisissä.

- Asiakkaidemme omistamana, paikallisena elämänturvayhtiönä haluamme tehdä kaikkemme vaikean tilanteen helpottamiseksi. Punainen Risti on pitkäaikainen ja luotettava kumppanimme, joka pystyy toimimaan ja avustamaan suomalaisia myös poikkeuksellisten olojen keskellä. Tällaisessa yhteiskunnallisessa kriisissä odotetaan kaikilta venymistä ja haluamme osaltamme olla rakentamassa turvallisuutta ja hyvinvointia lähiyhteisöjemme arjessa, kertoo LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja Pentti Kuusela.