Uutiset

Annikin Runofestivaali siirtyy täksi kesäksi verkkoon

Annikin Runofestivaali nähdään ensi kesänä verkossa (kuva: Nikko Mäkinen)

Kesäkuulle järjestettäväksi kaavailtu Annikin Runofestivaali on peruttu yleisötapahtumana. Ohjelmistoa esitetään kuitenkin verkkolähetyksenä.

Annikin Runofestivaali siirtyy täksi kesäksi verkkoon

Annikin Runofestivaalin järjestäjät ovat päättäneet peruuttaa 5.-6.6.2020 järjestettäväksi suunnitellun festivaalin yleisötapahtumana.

Vaikka runofestivaali peruuntuukin, tapahtuma järjestetään ilman yleisöä tiiviillä ohjelmistolla ja kuvataan suorana videolähetyksenä verkkoon. Suora lähetys tehdään ammattilaisvoimin Annikin tunnelmallisesta miljööstä alkuperäisenä tapahtumapäivänä 6.6. Useita tunteja kestävän livelähetyksen kellonaika ja verkko-osoite ilmoitetaan myöhemmin.

Suoran lähetyksen esiintyjät ovat Niillas Holmberg, Monika Fagerholm, Happonen, Paleface & Viljanen, Elsa Tölli, Hannu Mäkelä, Adikia sekä Alexandra Salmela & J.P. Laitinen. Juontajana toimii Päivi Haanpää. Myös Mirkka Rekola -runomuraalin paljastustilaisuus nähdään lähetyksessä. Muraalihanke toteutuu alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti.