Uutiset

Pyynikin Kesäteatteri valmistautuu juhlavuoteensa poikkeusoloissa

Pyynikin Kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko kertoi FUN Tampereen haastattelussa 65-vuotisjuhlavuoteen valmistautumisesta. Epävarmuus koronavirusepidemian suhteen luo oman varjonsa juhlavuoden ylle.

Pyynikin Kesäteatteri valmistautuu juhlavuoteensa poikkeusoloissa

Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, nähdään Pyynikin kesäteatterissa 9.6.-8.8. uusi sovitus näytelmästä Ihanat naiset rannalla. Monika Fagerholmin samannimiseen kirjaan perustuvan teoksen dramatisoi Elisa Salo ja ohjaa Tommi Kainulainen.

Lasten teatteriesitys tulevana kesänä on Maukan ja Väykän kesä. Timo Parvelan suosituista lastenkirjoista tutut hahmot on määrä nähdä ensimmäistä kertaa kesäteatterissa.

 

Hanna Suurhasko haastattelussa 2.4.