Uutiset

Kesärajoitukset palaavat teille

Talvi- ja pimeän ajan nopeusrajoitukset poistetaan Pirkanmaan teiltä huomisesta alkaen. Kesärajoitukset tulevat voimaan sitä mukaa, kun merkit on vaihdettu.

Kesärajoitukset palaavat teille

Talvi- ja pimeän ajan nopeusrajoitukset poistetaan Pirkanmaan maakunnan alueella huhtikuun alusta alkaen. Muuttuneet rajoitukset tulevat voimaan heti, kun nopeusrajoitusmerkit on vaihdettu. Talvinopeusrajoitusten poistaminen aloitetaan samaan aikaan myös muussa eteläisessä Suomessa. Merkkien tulee olla vaihdettuina viimeistään torstaina.

Niillä Pirkanmaan teillä, joilla talvinopeusrajoitukset poistetaan samaan aikaan kuin Keski-Suomessa, merkkimuutokset tehdään ensi viikon maanantaina. Talven ajaksi 80 kilometriin tunnissa alennetut nopeusrajoitukset palautetaan 100 kilometriin tunnissa. Moottoriteillä nopeusrajoitus nostetaan 120 kilometriin tunnissa lukuun ottamatta tieosuuksia, joilla on pysyvä alempi rajoitus.