Uutiset

Tamperelainen virvoitusjuomatehdas Poikain parhaat alkaa valmistamaan käsidesiä

Poikain parhaat on Tampereella toimiva juoma-alan yritys joka valmistaa tuotteitaan käsityöleimalla ja rakkaudella aitoihin raaka-aineisiin. Käsityöläisjuomien kysyntä on koronaepidemian vuoksi hiipunut, mutta käsihuuhteesta on pulaa. Niinpä Poikan parhaat on vastannut huutoon ja yritys lähtee valmistamaan käsidesinfiointiainetta. Virvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Nikolas Jokisalo kertoi FUN Tampereen haastattelussa yleisesti yrityksen tuotteista sekä mistä idea käsidesin valmistukseen tuli.

Tamperelainen virvoitusjuomatehdas Poikain parhaat alkaa valmistamaan käsidesiä

Poikain parhaat on Tampereella toimiva juoma-alan yritys joka valmistaa tuotteitaan käsityöleimalla ja rakkaudella aitoihin raaka-aineisiin. Käsityöläisjuomien kysyntä on koronaepidemian vuoksi hiipunut, mutta käsihuuhteesta on pulaa. Niinpä Poikan parhaat on vastannut huutoon ja yritys lähtee valmistamaan käsidesinfiointiainetta. Virvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Nikolas Jokisalo kertoi FUN Tampereen haastattelussa yleisesti yrityksen tuotteista sekä mistä idea käsidesin valmistukseen tuli.

Nikolas Jokisalon haastattelu 26.3.