Uutiset

Pirkanmaan Osuuskauppa laittoi ravintolat kiinni ja siirsi työntekijät ruokakauppoihin töihin

Kuva: Pirkanmaan Osuuskauppa

Koivistonkylän Prisman päivittäistavaraosaston myyntipäällikkönä toimiva Tanja Aho kertoi miten ravintola-alan ammatilaiset ovat sopeutuneet muuttuneeseen tilanteeseen.

Pirkanmaan Osuuskauppa laittoi ravintolat kiinni ja siirsi työntekijät ruokakauppoihin töihin

Tampereella ja muuallakin Suomessa ravintolat ovat hiljentyneet ja eduskunnan ajaman uuden lain myötä ne sulkeutuvat kohta toistaiseksi kokonaan. Sitä vastoin päivittäistavarakauppa ja ruoan verkkokaupan myynti on kasvanut roimasti. Pirkanmaan Osuuskauppa on päättänyt keskiviikosta 25.3. alkaen sulkea toistaiseksi Hämeenpuistossa sijaitsevan ravintola Puiston sekä anniskeluravintolat Hovipojan, Public Cornerin, Kivenheiton ja Tiikerihain. Kun ravintolat eivät pysty työllistämään työntekijöitään, Pirkanmaan Osuuskauppa on siirtänyt ravintola-alan ammattilaisiaan töihin ruokakaupan puolelle, lomautusten sijaan.

Koivistonkylän Prisman päivittäistavaraosaston myyntipäällikkönä toimiva Tanja Aho kertoi miten ravintola-alan ammatilaiset ovat sopeutuneet muuttuneeseen tilanteeseen. Lisäksi hän kertoi mitä muuta ihmiset ovat parin viime viikon aikana kaupasta haalineet kuin vessapaperia ja jauhelihaa.

Tanja Aho haastattelussa 25.3.