Uutiset

Joudutko lomautetuksi? Kuuntele asiantuntijan vinkit

Pirkanmaan TE-toimiston muutosturva-asiantuntija Leena Nieminen kertoo, että noin 200 yritystä Pirkanmaalla on ilmoittanut aloittavansa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhteensä noin 10 000 työntekijää.

Joudutko lomautetuksi? Kuuntele asiantuntijan vinkit

Noin 200 pirkanmaalaista yritystä on kertonut aloittavansa yt-neuvottelut koronavirusepidemian seurauksena. Kaikkiaan neuvottelut koskevat noin 10 000 työntekijää. Muutosturva-asiantuntija Leena Nieminen odottaa lähes kaikkien neuvotteluiden tähtäävän kuitenkin irtisanomisten sijaan lomautuksiin.

Nieminen kertoi myös yksityiskohtaiset neuvot, miten pitää toimia lomautuksen osuessa omalle kohdalle. Vinkit voit kuunnella allaolevasta haastattelusta.

Leena Nieminen haastattelussa 24.3.