Uutiset

Palvelupiste Frenckell avoinna, muita kaupungin kohteita suljetaan

Tampereen kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä päätti sulkea kaupungin virastotalon, sekä Frenckellin ja Tietotalon toimistotilat. Palvelupiste Frenckell pidetään yhä auki.

Palvelupiste Frenckell avoinna, muita kaupungin kohteita suljetaan

Tampereen kaupungin virastotalon, Frenckellin kiinteistön ja Tietotalon toimistotilat pysyvät suljettuina torstaista alkaen. Henkilöstö siirtyy etätöihin ja niin luottamuselinten kokoukset kuin muutkin kokoukset tai koulutukset järjestetään ensisijaisesti etäkokouksina. Tampereen kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä päätti asiasta eilen.

Frenckellin kiinteistössä toimiva palvelupiste Frenckell on avoimena. Palvelupisteessä toimivat joukkoliikenteen asiakaspalvelu, kaupungin kassapiste, kaupunkiympäristön asiakaspalvelu ja ikäihmisten neuvontapalvelu Kotitori.

Kaupungin kirjaamoon tarkoitetun postin voi toimittaa palvelupiste Frenckelliin, muuta asiakaspalvelua hoidetaan sähköisesti.