Uutiset

Poliisi kehoittaa käyttämään pääasiassa sähköisiä lupapalveluja

Sisä-Suomen poliisilaitos pyytää asioimaan poliisilaitoksen lupapalveluissa harkiten ja käyttämään pääasiassa sähköisiä palveluja.

Poliisi kehoittaa käyttämään pääasiassa sähköisiä lupapalveluja

Sisä-Suomen poliisilaitos kehoittaa käyttämään vallitsevassa poikkeustilanteessa sähköisiä lupapalveluja aina kun se on mahdollista. Mikäli lupa-asia vaatii henkilökohtaista käyntiä, on syytä harkita vakavasti, voiko asioinnin siirtää myöhempään ajankohtaan. Jos asia on välttämätöntä hoitaa heti, tulee asiointiin varata aika poliisin ajanvarausjärjestelmästä.

Paikalle saapuessa tulee noudattaa terveyden- ja hyvinvointilaitoksen ohjeita.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen lupapalvelut ovat avoinna pääosin normaalisti. Mahdollisista asiakaspalvelun aukiolomuutoksista poliisi tiedottaa nettisivuillaan. Poliisin valtakunnallisella lupaneuvonnalla on ajantasainen tieto poikkeuksellisista aukioloajoista tai lupapalvelun supistamisesta. Poliisin valtakunnallisen lupaneuvonnan puhelinnumero on p. 0295 419 800.