Uutiset

Ilveksen ja Hakan PS-kohtaamisella tavoitellaan yleisöennätystä

Koronaviruksen vuoksi myös Veikkausliigakauden avaus on siirretty. Seurat pyrkivät paikkaamaan talouttaan erilaisin keinoin. Ilves myy lippuja 25.4. pelattavaan Pirkanmaan derbyyn, joka pelataan olosuhteiden pakosta Playstationilla.

Ilveksen ja Hakan PS-kohtaamisella tavoitellaan yleisöennätystä

Tulevaksi kaudeksi paluun Veikkausliigaan tehneen Valkeakosken Hakan oli määrä kohdata Tampereen Ilves Ratinan stadionilla 25. huhtikuuta. Ilveksen tavoite oli myydä Ratina täyteen, mutta olosuhteiden pakosta tuo tavoite jää täyttymättä.

Ilveksen markkinointiosastolla ei jääty kuitenkaan neuvottomaksi, vaan joukkueet kohtaavat Playstationilla pelaten kyseisenä päivänä. Otteluun voi ostaa viiden euron hintaisia lippuja, millä saa linkin kyseisen ottelun näyttävälle Youtube-kanavalle. Tavoitteena on rikkoa Ilveksen kaikkien aikojen yleisöennätys 24 873, joka syntyi vuonna 1984 Torinon Juventuksen vierailtua Ratinassa.

Kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi haastattelussa 17.3.