Uutiset

Suuret puhallusratsiat toistaiseksi jäissä, rattijuoppoja jää silti kiinni

Poliisi on lopettanut suurten puhallusratsioiden pitämisen koronavirustapauksia välttääkseen, mutta rattijuoppoja jää silti runsaasti kiinni. Monissa tapauksissa kyse on huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena ajaminen.

Suuret puhallusratsiat toistaiseksi jäissä, rattijuoppoja jää silti kiinni

Poliisi on lopettanut suurten puhallusratsioiden pitämisen koronavirustapauksia välttääkseen, mutta rattijuoppoja jää silti runsaasti kiinni. Eilisen päivän ja viime yön aikana Sisä-Suomen poliisin haaviin tarttui rattijuoppoja muun muassa Hervannassa ja Hervannan valtaväylällä. Lisäksi poliisi yhytti rattijuoppoja muun muassa Valkeakoskella ja Parkanossa.

Tampere Lindforsinkatu 15.3.2020 klo 21.21:

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Tampereella liikennetarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljettaneelle miehelle huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tampere Hervannan valtaväylä 15.3.2020 klo 23.20:

Poliisipartio havaitsi Hervannan valtaväylällä epävarmasti ajavan henkilöauton. Partio päätti tarkastaa ajoneuvon kuljettajan ajokunnon.Seulonta-alkometri antoi naiskuljettajalle nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tampere Hervannan valtaväylä 16.3.2020 klo 01.55:

Poliisipartio pysäytti Hervannan valtaväylällä henkilöauton tarkastusta varten. Huumepikatesti antoi mieskuljettajalle positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.