Uutiset

Koronavirus aiheuttaa myös Tampere Biennalen perumisen

Tampereen Musiikkijuhlien johtaja Minnakaisa Kuivalainen

Huhtikuun alkuun kaavailtu Tampere Biennale joudutaan perumaan. Osa konserteista siirretään syksyyn ja järjestäjä selvittelee mahdollisuutta toteuttaa konsertteja television välityksellä.

Koronavirus aiheuttaa myös Tampere Biennalen perumisen

 Tämän kevään Tampere Biennale perutaan kokonaisuudessaan koronaviruspandemian vuoksi. Tampereen kaupungin linjauksen mukaan kaikki lähikontaktin todennäköisyyttä lisäävät kaupungin järjestämät tilaisuudet peruutetaan toukokuun loppuun saakka. Festivaali oli tarkoitus järjestää 1.–5.4. ja ennakkotapahtuma 18.3.2020.

–Tampere Biennale tutkii parhaillaan mahdollisuuksia esittää osa konserteista Ylen kautta, ja muutamat konsertit pyritään siirtämään Ung Nordisk Musik -tapahtuman yhteyteen, joka järjestetään Tampereella 24.–29.8.2020. Luonnollisesti osa konserteistamme peruuntuu kokonaan. Tiedotamme Tampere Biennale 2.0 -kokonaisuudesta mahdollisimman pian, toteaa Tampereen Musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Minnakaisa Kuivalainen Tampere Biennalen tiedotteessa.