Uutiset

Koronaviruksen vaikutuksia FUN Tampereen toimintaan

Koronavirus vaikuttaa myös kanavamme toimintaan. Lue tästä lisää.

Koronaviruksen vaikutuksia FUN Tampereen toimintaan

1. Uutisoimme kuuntelijoillemme paikalliset koronauutiset ajantasaisesti ja luotettavasti. Nopeimman tiedon tarjoamme päivittäin suorissa lähetyksissämme sekä kotisivuillamme (funtampere.fi). Sähkeuutiset tasatunnein ma-pe klo 7-18.

2. Toimittajamme eivät toistaiseksi vieraile useamman hengen tilaisuuksissa, ja haastattelut tehdään pääasiassa puhelimitse. Ohjelmakartassa voi olla muutoksia lisäämästämme etätyöstä johtuen.

3. Toivomme kuuntelijoiltamme juttuvinkkejä, jotta osaamme etsiä vastauksia kulloinkin mielessä oleviin kysymyksiin. Koronavirukseen liittyviä ja muitakin juttuideoita voi lähettää toimitukselle osoitteessa studio@funtampere.fi ja valtteri.kujansuu@funtampere.fi sekä WhatsAppilla numeroon 043 2170 204.

4. FUN Tampere on poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta tehokas ja monipuolinen markkinointiväline paikallisille mainostajille. Mainosasioissa voit olla yhteydessä osoitteeseen marika.hyvarinen@funtampere.fi

5. Konttorimme (Suvantokatu 13, 33100 Tampere) on toistaiseksi suljettu, ja pyydämme asiakkaitamme olemaan meihin vierailun sijaan yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.funtampere.fi/yhteystiedot