Uutiset

Tampereen Sarankulmassa liikenneonnettomuus - liikenne ruuhkautuu

Pyhäjärventiellä Tampereella on tapahtunut liikenneonnettomuus, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos.

Tampereen Sarankulmassa liikenneonnettomuus - liikenne ruuhkautuu

Pyhäjärventiellä Tampereella tapahtui liikenneonnettomuus perjantaina iltapäivällä, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos.

Onnettomuus tapahtui Sarankulmassa Helsingin suuntaan johtavalla kaistalla.

Kello 15.43 tulleen lisätiedon mukaan kyseessä on kolmen henkilöauton peräänajo, jossa kaksi autoista vaurioitui hinauskuntoon. Autoissa oli yhteensä neljä henkilöä, mutta henkilövahinkoja ei kolareista koitunut.

Liikenne ruuhkaantui pahoin, mutta tielläliikkujat saatiin sittemmin ohjattua kulkemaan toista kaistaa pitkin, ja tilanne palaa pelastuslaitoksen mukaan normaaliksi n. kello 16 mennessä. Pelastuslaitos sai hälytyksen tilanteesta klo 15.05.