Uutiset

Hyvä suunnittelu myös musiikkivideoissa avainasemassa

Part Time Killer -yhtyeen kitaristi Henri Nevalainen vieraili Mansen Parhaassa Perjantaissa kertomassa paitsi juuri julkaistusta albumista, myös mm. musiikkivideoiden teosta.

Hyvä suunnittelu myös musiikkivideoissa avainasemassa

Lahtelainen Part Time Killer sai tamperelaisvahvistuksen riveihinsä, kun Henri Nevalainen liittyi yhtyeen riveihin reilu vuosi sitten. Nevalaisen käden jälki on paitsi kuulunut useissa yhtyeissä, näkynyt myös visuaalisessa puolessa runsaan kokemuksen myötä esimerkiksi musiikkivideoiden teossa.

Part Time Killer julkaisi The Fight -nimisen albumin tämän viikon tiistaina. Levyltä julkaistiin samalla video Insane And Free -kappaleesta. Videolla nähdään runsaasti tuttuja tamperelaismaisemia. Yhtyeen livekunnon voi Tampereella katsastaa torstaina 26. maaliskuuta, jolloin bändin on määrä esiintyä Jack The Roosterissa. 

Muun muassa Sergio Leonen elokuviin mieltynyt Nevalainen antoi myös vinkkejä videoiden tekoon. Tärkeimpänä asiana esiin nousi huolellinen suunnittelu ja käsikirjoitus.

Henri Nevalainen vieraana Mansen Parhaassa Perjantaissa 13.3.