Uutiset

Kolme uutta koronavirustapausta Pirkanmaalla

Kuvituskuva.

Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri kertoo kolmesta uudesta koronavirustapauksesta. Kaksi aikuista on sairastunut Italian matkalla. Kolmas tapaus liittyy Kangasalla Pitkäjärven koululla aiemmin todettuun tapaukseen.

Kolme uutta koronavirustapausta Pirkanmaalla

Pirkanmaalla on ilmennyt kolme uutta koronavirustartuntaa. Kaksi aikuista on sairastunut koronavirusinfektioon Pohjois-Italian matkan jälkeen. Näihin liittyen Pirkanmaalla ei ole tapahtunut altistumisia. THL selvittää lentomatkaan liittyviä altistumisia. Lisäksi yksi Pitkäjärven yläkoulun oppilas on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan infektioon. Tapaus liittyy aiemmin koulussa todettuun tautitapaukseen.

Nyt sairastunut oppilas on ollut kotikaranteenissa sunnuntaista lähtien. Hän on hyväkuntoinen ja lieväoireinen. Kangasalan seurakunnan lauantai-iltana pidetyssä rippikoululaisten infotilaisuudessa on koronavirukselle altistunut 89 rippikoululaista, 13 isosta, kaksi seurakunnan työntekijää ja kaksi muuta henkilöä. Sairastunut oli tässä tilaisuudessa vielä oireeton.