Uutiset

Classic niukalla voitollaan ottelusarjan johtoon

Eemeli Salin iski kaksi osumaa tiistaina

Salibandyliigan puolivälierät ovat alkaneet sangen tasaisina. Tampereen Classicin ja Jyväskylän Happeen ottelusarja on tilanteessa 2 - 1, kun tamperelaiset ottivat toisen voittonsa tiistaina.

Classic niukalla voitollaan ottelusarjan johtoon

Salibandyliigan puolivälieräsarja runkosarjan ylivoimaisesti voittaneen Classicin ja kahdeksanneksi sijoittuneen Happeen välillä käynnistyi yllätyksellä, kun Happee haki avauksesta vierasvoiton. Classic kuitenkin tasoitti puntit heti toisessa ottelussa hakemalla voiton Jyväskylästä.

Tiistaina pelattu ottelusarjan kolmas peli oli jälleen tiukka, mutta kääntyi lopulta Classicin eduksi lukemin 3 - 2. Ottelun hahmoksi nousi Eemeli Salin, joka viimeisteli Classicin kaksi ensimmäistä osumaa. Voittomaali merkittiin Aaro Helinille, joka iski pallon maaliin Nico Salon näyttävän syötön jälkeen.

Classic johtaa nyt siis sarjaa voitoin 2 - 1, kun jatkoon pääsee neljällä voitolla. Sarja jatkuu perjantaina Jyväskylässä ja sunnuntaina Tampereella.

Muissa ottelupareissa Nokian KrP ja TPS ovat pelanneet vasta kaksi ottelua, jotka molemmat ovat menneet turkulaisille. Kolmas ottelu pelataan tänään Raholan liikuntakeskuksessa. Espoolaisten kesken pelattava Oilersin ja Indiansin sarja on tilanteessa 2 - 1 Indiansille, kun kaikki kolme ottelua on ratkaistu vasta jatkoajalla. Seinäjoen Peli-Veljet johtaa EräViikinkejä voitoin 2 - 1.