Uutiset

Tammelan stadionin allianssisopimus hyväksyttiin

Nykyinen stadion toimii Ilveksen pelipaikkana vielä ainakin tulevan kauden

Tammelan stadionin alueen maankäyttöä ja rakentamista koskeva sopimus hyväksyttiin maanantaina kaupunginhallituksesa. Myös rakentamista koskeva allianssisopimus hyväksyttiin.

Tammelan stadionin allianssisopimus hyväksyttiin

Tampereen kaupunginhallitus hyväksyi Tammelan stadion alueen maankäyttöä ja rakentamista koskevan sopimuksen sekä stadionin rakentamista koskevan allianssisopimuksen eilisessä kokouksessaan. Tammelan stadionin toteutukseen on varattu tämän vuoden talousarviossa määrärahaa yhteensä 22,2 milj. euroa vuosille 2020-2022. Hankkeelle voidaan hakea myös valtion liikuntapaikkarakentamiseen tarkoitettua avustusta.

Tammelan stadionin kehitysvaiheen on arvioitu kestävän noin vuoden ja sitä seuraavan toteutusvaiheen noin kaksi ja puoli vuotta. Mikäli kehitysvaihe päästään aloittamaan huhtikuussa, valmistuu toteutusvaihe syyskuussa 2023.