Uutiset

Areenan yhteistyö Uroksen kanssa herättää innostusta seuroissa ja kaupungilla

Areenayhtiön toimitusjohtaja Marko Hurme kertoi yhteistyösopimuksen merkityksestä

Tampereen uuden areenan nimeksi on tänään julkaistu Uros Live. Ilveksen ja Tapparan, sekä Tampereen kaupungin edustajat kertoivat FUN Tampereen haastattelussa olevansa innoissaan pääyhteistyökumppanin tuomista mahdollisuuksista.

Areenan yhteistyö Uroksen kanssa herättää innostusta seuroissa ja kaupungilla

UROS ja Tampereen Kannen Areena julkistivat tänään 10 vuotta kestävän yhteistyösopimuksen, jonka myötä areenan nimeksi tulee UROS LIVE.

UROS LIVEn rakentaminen on aikataulussa ja areena valmistuu aivan kaupungin ydinkeskustaan vuonna 2021. Suomen tuleva ykkösareena tarjoaa huikeat puitteet maailmanluokan konserteille, konferensseille, messuille, sekä urheilu- ja show-tapahtumille. UROS LIVEstä tulee lisäksi Tampereen liigajoukkueiden Tapparan ja Ilveksen kotiareena sekä vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö.

Hotelli, kasino ja areena kattavine palveluineen muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, luoden uudenlaista synergiaa toimijoille ja vierailijoille areenan digitaalisen ekosysteemin avulla.

Osapuolet uskovat yhteistyön siivittävän tapahtumaliiketoiminnan uuteen digitalisaation aikakauteen ja siihen, että UROS LIVE ottaa paikkansa Suomen lisäksi myös Euroopan ykkösareenana. Uroksen kehittämien ratkaisuiden ja palveluiden avulla areenan toimijat ja sidosryhmät pääsevät sekä luomaan että kokemaan uudenlaisia elämyksiä.

UROS LIVEstä tulee Euroopan ensimmäinen kaupungin ydinkeskustassa sijaitseva areena, kehittäen Tampereen ja Pirkanmaan vetovoimaa.

 

Pormestari Lauri Lyly kertoo areenan merkityksestä Tampereelle

Risto Jalo ja Mika Aro seurojen odotuksista areenan uudesta yhteistyökumppanista