Uutiset

Sami Välimäelle Euroopan kiertueen osakilpailuvoitto

Nokialainen 21-vuotias golfari Sami Välimäki venyi melkoiseen urotekoon sunnuntaina, kun Oman Open päättyi nokialaisen voittoon. Välimäki on vasta neljäs suomalainen, joka voittaa Euroopan kiertueen osakilpailun.

Sami Välimäelle Euroopan kiertueen osakilpailuvoitto

Nokialainen Sami Välimäki ylsi uransa ensimmäiseen golfin Euroopan kiertueen osakilpailuvoittoon eilen päättyneessä Oman Openissa. Helpolla voitto ei irronnut, sillä kisa ratkesi Välimäen eduksi vasta kolmannella uusintareiällä. Siinä nokialaisen hermo piti kuitenkin Etelä-Afrikan Brandon Stonea paremmin ja näin Välimäki kuittasi reilun 260 000 euron suuruisen palkintopotin.

Voiton arvoa korostaa se, että 21-vuotias Nokia River Golfin pelaaja osallistui vasta kuudetta kertaa Europan kiertueen osakilpailuun.