Uutiset

Metsosta voi lainata nyt myös teattereiden kausikortteja

Pääkirjasto Metsosta voi lainata nyt kausikortteja myös Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin näytöksiin. Korteilla pääsee katsomaan Eino Salmelaisen näyttämön ja Frenckellin näyttämön esityksiä keskiviikkoisin.

Metsosta voi lainata nyt myös teattereiden kausikortteja

Tampereen kaupunginkirjasto laajensi viime syksynä lainattavien esineiden kokoelmaansa uuteen suuntaan ja aloitti urheiluseurojen ja kulttuurialan toimijoiden kausikorttien lainaamisen. Nyt kausikorttiyhteistyö käynnistyy myös Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin kanssa.

Pääkirjasto Metsossa on nyt lainattavaksi molemmilta teattereilta yksi kausikortti, jolla kaksi henkilöä pääsee teatteriin nimetyille paikoille. Kausikortit käyvät 4. maaliskuuta alkaen Tampereen Teatterin Frenckell-näyttämön ja Tampereen Työväen Teatterin Eino Salmelaisen näyttämön keskiviikon esityksiin.

Lainattavilla kausikorteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista. Lainattavia kausikortteja ei voi varata tai uusia, mutta niiden saatavuustiedot voi tarkistaa PIKI-verkkokirjastosta. Asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi kausikortti kerrallaan.