Uutiset

Määrätietoinen työ vie Suomea kohti futsalin kärkeä, Ilves hamuaa liigassa säilymistä

Suomi taistelee huhtikuussa paikasta futsalin MM-lopputurnaukseen. Ilveksen pelaaja-valmentaja Antti Teittinen kävi vieraanamme kertomassa taustoja maajoukkueen kehitykseen. Kotimaan Futsal-Liigassa Ilves pyrkii säilyttämään sarjapaikkansa.

Määrätietoinen työ vie Suomea kohti futsalin kärkeä, Ilves hamuaa liigassa säilymistä

Futsal-Liigan runkosarjassa Ilveksellä on pelaamatta vielä kolme ottelua. Joukkue on tällä hetkellä sarjan viimeisenä, joten pisteet ovat tarpeen sarjapaikan säilyttämiseksi. Viikonlopun otteluissa Ilves matkaa lauantaina Ylivieskaan Sievi Futsalin vieraaksi. Kotiottelu on luvassa sunnuntaina, kun Kauppi Sports Centeriin saapuu vieraaksi Mad Max Valkeakoskelta. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 16.

Maajoukkue esiintyi edukseen tammi-helmikuun vaihteessa Portugalissa pelatussa MM-karsinnassa. Tasapelit lajin mahtimaita Portugalia ja Italiaa vastaan saivat jatkokseen voiton Valko-Venäjästä, mikä palkittiin paikalla MM-jatkokarsintaan. Pääsiäisen tienoolla pelattava kaksiosainen karsinta Serbiaa vastaan tarjoaa vielä reitin Liettuassa pelattavaan MM-lopputurnaukseen.

Antti Teittinen aamuvieraana 27.2.