Uutiset

Näpistelijä puri vartijaa käteen

Järvensivulla sijaitsevassa kaupassa näpistelemässä käynyt nainen puri hänet kiinniottanutta vartijaa käteen maanantai-iltana. Voron tie vei poliisin kyydissä Sorille.

Näpistelijä puri vartijaa käteen

Poliisipartio sai maanantai-iltana klo 18.40 tehtävän mennä Tampereen Järvensivulla sijaitsevan kaupan edustalle, jossa vartijoilla oli kiinni aggressiivinen nainen. Hän oli hetkeä aiemmin näpistellyt kaupassa. Asiakas ei halunnut selvittää tapausta vartijan kanssa, vaan oli pyrkinyt pois paikalta.

Kun vartija oli ottanut naisen kiinni, oli tämä purrut vartijaa käteen ja yrittänyt potkia paikalle tullutta toista vartijaa. Poliisipartion läsnäollessa naisen käytös jatkui yhä asiattomana. Nainen laitettiin poliisiautoon ja kuljetettiin päihtymyssäilöön.

Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja näpistyksestä.