Kiekko

Tapparan mv-valmentaja ja joukkuuenjohtaja Aki Näykki kommentoi tuoretta isokokoista pakkia: "Ei tarvii enää hankkia ketään suojelee ketään - ei ole nykypäivää"

Kuva: tappara.fi

Tapparan maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Aki Näykki vieraili FUN Tampereen kiekkolähetyksessä kertomassa runkosarjan viimeisen paikalliskamppailun lähtökohdista. Näykki kommentoi myös onko uudet puolustajat Jonathan Racine ja Adam Polášek hankittu ns. poliiseiksi.

Tapparan mv-valmentaja ja joukkuuenjohtaja Aki Näykki kommentoi tuoretta isokokoista pakkia: "Ei tarvii enää hankkia ketään suojelee ketään - ei ole nykypäivää"

Tapparan maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Aki Näykki vieraili FUN Tampereen kiekkolähetyksessä kertomassa runkosarjan viimeisen paikalliskamppailun lähtökohdista. Näykki kommentoi myös onko uudet puolustajat Jonathan Racine ja Adam Polášek hankittu ns. poliiseiksi.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Aki Näykki: (Toim. Valtteri Kujansuu)