Uutiset

Mikko Alatalo laulattaa yhä kansaa, myös juhlavuoden suunnitelmat selkenemässä

Mikko Alatalon vetämät lauluillat saavat jatkoa jälleen tulevana kesänä. Tammerkosken rannalla -lauluiltoja vietetään Frenckellin sisäpihalla kesä- ja heinäkuussa, kertoi taiteilija vieraillessaan FUN Tampereen aamulähetyksessä.

Mikko Alatalo laulattaa yhä kansaa, myös juhlavuoden suunnitelmat selkenemässä

Mikko Alatalo muisteli haastattelussa myös pitkäaikaista yhteistyötä Juice Leskisen kanssa. Leskisen syntymästä tuli eilen kuluneeksi 70 vuotta, ja Alatalo oli luonnollisesti mukana juhlistamassa merkkipäivää täpötäydessä Juicen Kirjastossa.

Mikko Alatalo täyttää itse 70 vuotta ensi vuonna ja juhlasuunnitelmat ovat jo pitkällä. Alatalon juhlakonsertti pidetään Tampere-talossa 24.4.2021. Mukaan on jo nyt lupautunut pitkä lista nimekkäitä artisteja Mikon ystäväpiiristä.

Juhlavuoden kunniaksi suunnitteilla on myös uusia julkaisuja sekä levyjen, että kirjan muodossa.

Mikko Alatalo vieraana 20.2.