Uutiset

Kasvisruokien suosio kasvaa yhä, Vegemin tuotevalikoima laajeni leikkeleillä

Tamperelainen kasvisruokayritys Vegem jatkaa kasvuaan. Santtu Ronkainen vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa viime vuonna Pirkkalan puolelta uudet tilat saaneen yrityksen kasvusta ja tuotevalikoimasta.

Kasvisruokien suosio kasvaa yhä, Vegemin tuotevalikoima laajeni leikkeleillä

Menneen vuoden sisällä neljän työntekijän firmasta 15 ihmistä työllistäväksi yhtiöksi kasvanut Vegem on näyttänyt, että eettisesti valmistetusta kasvisruuasta on moneksi, kun innovointiin panostetaan. Viimeisin uusi tuote on seitanleikkele, joka tuo aamiaisleivän päälle maistuvan kasvisvaihtoehdon.

Suikaleet, makkarat, nakit ja kebablastut tehdään vehnägluteenipohjaisesta seitanista, mutta vuonna 2020 Vegem lupaa tuoda markkinoille ensimmäisen tuotteensa, jonka pääraaka-aine ei ole vehnä.

Vegemin runsaat kaksi vuotta kestänyt tarina on ollut menestys. Pienyrityksestä on tullut työllistäjä, liikevaihto kasvaa terveesti tuotevalikoiman ja jakelun laajentumisen myötä ja yrityksen tavoite poistaa vastakkainasettelua ruokapöydässä täyttyy päivä päivältä.

Santtu Ronkainen aamuvieraana 18.2.