Uutiset

Keskiviikkoillan liikenteessä ulosajoja

Jäinen tienpinta teki tepposet autoilijalle Vesilahdella. Ojaan ajautuneen auton kuljettaja sai lieviä vammoja. Hervannantiellä puolestaan autoilija törmäsi puuhun, mutta välttyi vammoilta.

Keskiviikkoillan liikenteessä ulosajoja

Vesilahdella sattui eilisiltana ulosajo, jossa yksi henkilö loukkaantui lievästi. Henkilöauto ajautui ulos jäiseltä Vesilahdentieltä ja päätyi ojaan katolleen illalla kello seitsemän aikaan. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi matkustajia. Autoilija kuljetettiin Taysiin tarkastettavaksi. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Myöhemmin illalla myös Hervannantiellä sattui ulosajo. Auto oli suistunut tieltä ja osunut puuhun. Auto sai kolarissa pahoja vaurioita, mutta yksin autossa ollut kuljettaja säästyi vammoilta. Tätäkin ulosajoa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.