Uutiset

Poliisi on edistynyt Vasaratien henkirikoksen tutkinnassa - Rikosnimike on edelleen murha

Sisä-Suomen poliisi on edistynyt Tampereen Vasaratiellä 28.1.2020 paljastuneen henkirikoksen esitutkinnassa. Sekä tekninen, että taktinen tutkinta ovat tuottaneet sellaista tietoa, jonka perusteella poliisille on muodostunut kuva tapahtumien kulusta.

Poliisi on edistynyt Vasaratien henkirikoksen tutkinnassa - Rikosnimike on edelleen murha

Sisä-Suomen poliisi on edistynyt Tampereen Vasaratiellä 28.1.2020 paljastuneen henkirikoksen esitutkinnassa. Sekä tekninen, että taktinen tutkinta ovat tuottaneet sellaista tietoa, jonka perusteella poliisille on muodostunut kuva tapahtumien kulusta.

Kaikki epäillyt ovat tutkintavankeudessa ja rikosnimike on edelleen murha. Kuulustelujen sisällöstä, tapahtumiin johtaneista syistä, tai muistakaan yksityiskohdista ei voida esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi antaa yksityiskohtaisempaa tietoa.