Uutiset

Wiss luottaa hallitsevan cup-mestarin iskukykyyn loukkaantumisista huolimatta

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa joukkueen kuulumiset. Suomen Cupin ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina, kun RoPS saapuu Pirkkahalliin.

Wiss luottaa hallitsevan cup-mestarin iskukykyyn loukkaantumisista huolimatta

Hallitseva Suomen Cupin mestari Ilves aloitti tämän vuoden kilpailun voitolla, kun joukkue haki pisteet Lahdesta viime viikonloppuna 2 - 1 -voitolla.

Wissin mukaan ryhmässä on ollut harvinaisen paljon poissaoloja loukkaantumisten ja sairasteluiden vuoksi, mutta ryhmässä riittää potentiaalia. Mielenkiintoisina uusina niminä joukkueeseen ovat tulleet Joona Veteli ja Tuure Mäntynen, jotka molemmat ovat viettäneet viime kaudet ulkomailla, Mäntynen Saksassa ja Veteli Norjassa.

Tällä hetkellä Ilveksen testissä on kaksi ulkomaalaista hyökkääjää, joissa molemmissa Wiss näkee potentiaalia, mutta töitäkin on paljon tehtävänä, jotta heistä saadaan joukkueelle vahvistuksia. Kolumbialaisen Carlos Ibarguenin ja ghanalaisen Zakaria Surakan mahdollisesta jatkosta saataneen lisätietoa muutaman päivän kuluttua.

Suomen Cupin kotiavaus Ilves - Rovaniemen Palloseura pelataan Pirkkahallissa lauantaina 1.2. klo 14.30.

Jarkko Wiss aamuvieraana 30.1.