Uutiset

Rockfest julkaisi lisää esiintyjiä

Särkänniemen tapahtumarannassa kesäkuun alussa nähtävää Rockfestiä täydentävät jo aiemmin ilmoitetun Iron Maidenin lisäksi brittiläinen Cradle of Filth, norjalainen Kvelertak ja monta kovaa kotimasta nimeä.

Rockfest julkaisi lisää esiintyjiä

Suomen suurin rockfestivaali Rockfest nousee Tampereen uuteen Särkänniemen tapahtumarantaan 5.-7.6.

Kolmipäiväisen festivaalin pääesiintyjänä nähdään Iron Maiden (UK). Uusia kansainvälisiä kiinnityksiä ovat brittiläinen pitkän linjan metalliorkesteri Cradle of Filth sekä norjalainen black metalia, rockia ja punkia yhdistelevä Kvelertak, jonka laulajana nähdään yhtyeen riveihin vuonna 2018 kiinnitetty Ivar Nikolaisen.

Uusia kotimaisia yhtyeitä festivaalin ohjelmistossa ovat genren ykkösjoukkue Mokoma, soolouraa tekevä Marko Hietala sekä merkittävää kansainvälistä uraa niittäneet hardrock-kokoonpanot Santa Cruz ja The 69 Eyes. Festivaalin ohjelmistoa täydentävät melodinen hardrock-yhtye Insomnium, pitkän Euroopan kiertueen jälkeen Suomessakin nähtävä Lordi, odotetun paluun tehnyt Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Ville Laihialan (ex-Sentenced) johtama S-Tool ja rap-metallisti Lähiöbotox.