Uutiset

Poliisi julkaisi lisätietoa Tampereella tapahtuneesta henkirikoksesta - Poliisi kaipaa havaintoja Opel-merkkisestä autosta

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut eilen 28.1.2020 aamulla Tampereella tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Poliisilla on ollut tutkinnassa useampia tutkintalinjoja. Osa on pystytty poissulkemaan. Esitutkinnassa on edistytty.

Poliisi julkaisi lisätietoa Tampereella tapahtuneesta henkirikoksesta - Poliisi kaipaa havaintoja Opel-merkkisestä autosta

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut eilen 28.1.2020 aamulla Tampereella tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Poliisilla on ollut tutkinnassa useampia tutkintalinjoja. Osa on pystytty poissulkemaan. Esitutkinnassa on edistytty.

Vihjeitä pyydetään myös Vasarakadun kiinteistön pysäköintialueen vieraspaikalla aamulla n. klo 08.00, ja vähän sen jälkeen pysäköitynä olleesta n. vm 2010-ikäluokan mustasta Opel henkilöautosta. Autoa on kuvattu ns. Hatch back-malliksi. Autossa oli takaluukussa hopeanvärinen/krominen osa/lista ja takavalojen ympärillä hopeaa/valkoista väriä. Auto on seisonut paikalla moottori pysäytettynä, mutta musiikkilaitteet päällä.

Poliisi pyytää kuitenkin edelleen havaintoja aiemmin kerrotusta nuoresta miehestä:

Noin 175 cm pitkä, vartalo on hoikka/normaalivartaloinen. Ei ole partaa.

Miehellä on ollut pihassa ollessaan tumma pipo, jonka alareuna taitettu kaksikerroin. On mahdollista, että hän on poistunut ilman pipoa. Jalassa on ollut ulkoiluhousun tyyppiset housut ja mahdollisesti varrelliset kengät. Takki on ollut mustavalkoinen ja siinä on mahdollisesti jonkinlaista kirjoitusta, joka alkaa E-kirjaimella.

Tekijä on loukkaantunut ja hän on vuotanut tai vuotaa verta. Hän saattaa olla vaarallinen.
Vihjeet voi edelleen lähettää sähköpostilla osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai soittaa numeroon 050 399 8024.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran huomenna torstaina klo 15.00 jälkeen.