Uutiset

Inke Koskinen esittää Ofeliaa rock-musikaalina nähtävässä Hamletissa

Tampereen Työväenteatterissa nähdään syksyllä Shakespearea rock-musikaalina, kun Hamlet saa ensi-iltansa 3. syyskuuta. Ofelian roolissa nähdään Inke Koskinen, joka kertoi FUN Tampereen haastattelussa olevansa innoissaan roolista.

Inke Koskinen esittää Ofeliaa rock-musikaalina nähtävässä Hamletissa

Tampereen Työväen Teatterin Suurelle näyttämölle nousee ensi syksynä Shakespeare-klassikko Hamlet uutena rock-musikaalina ensi kertaa Suomessa.

Ohjauksesta vastaa teatterinjohtaja Otso Kautto ja musiikki tehdään ja esitetään nimekkäällä kokoonpanolla, johon kuuluvat muiden muassa Eeva Kontu, Jarmo Saari ja Varre Vartiainen. Nimiroolissa nähdään aiemminkin Työväen teatterin musikaaleissa tähtenä loistanut Saska Pulkkinen.

Hamletin kantaesitys on 3. syyskuuta.

Inke Koskinen haastattelussa 28.1. (haastattelijana Valtteri Kujansuu)