Kiekko

Vahva tamperelaisedustus Leijonissa, Maccellille debyytti

Matias Maccelli pelaa ensimmäiset A-maaottelunsa.

Suomen A-maajoukkue Euro hockey Tourin Ruotsin turnaukseen on julkistettu. Tamperelaisseuroista mukana on peräti kuusi pelaajaa.

Vahva tamperelaisedustus Leijonissa, Maccellille debyytti

A-maajoukkue kohtaa torstaina 6. helmikuuta klo 18:30 Venäjän Helsingin jäähallissa. Kauden kolmatta EHT-turnausta isännöi Ruotsi ja loput otteluista pelataan Tukholmassa.

A-maajoukkueessa nähdään ensi viikolla neljä pelaajaa, joille Ruotsin turnaus tarkoittaa samalla uran ensimmäisiä A-maaotteluita: Jere Innala, Matias Maccelli, Oskari Manninen ja Lauri Pajuniemi. Yhteensä joukkueessa on mukana 19 pelaajaa kotimaan Liigasta ja kahdeksan ulkomaan sarjoista.

Kokoonpano Ruotsin turnauksessa (Beijer Hockey Games):

Maalivahdit: Säteri Harri (Sibir Novosibirsk), Tuohimaa Frans (HIFK)

Puolustajat: Eronen Elmeri (HPK), Honka Julius (JYP), Kemiläinen Valtteri (Tappara), Koivisto Miika (Växjö Lakers), Manninen Oskari (KooKoo), Melart Ilari (Växjö Lakers), Nikkilä Petteri (HPK), Parikka Jarkko (Ilves), Seppälä Mikael (KalPa), Vittasmäki Veli-Matti (Tappara)

Hyökkääjät: Innala Jere (HPK), Junttila Julius (Kärpät), Karjalainen Jere (Tappara), Lajunen Jani (HC Lugano), Lehterä Jori (SKA Pietari), Maccelli Matias (Ilves), Mustonen Aleksi (Pelicans), Mustonen Joel (Frölunda HC), Nättinen Julius (JYP), Paajanen Otto (HIFK), Pajuniemi Lauri (TPS), Pulkkinen Teemu (Dynamo Moskova), Ruotsalainen Arttu (Ilves), Sallinen Jere (HIFK), Tyrväinen Juhani (Luleå HF)

Päävalmentaja: Jukka Jalonen