Uutiset

Juuri nyt: Sammon koululla väkivallan teko, epäilty poliisin hallussa

Poliisi kertoo, että Sammon koululla sattui torstaiaamuna väkivallanteko. Epäilty on poliisin hallussa ja alueella on turvallista liikkua.

Juuri nyt: Sammon koululla väkivallan teko, epäilty poliisin hallussa

Sammon koululla on tapahtunut aamulla väkivallan teko, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Poliisin mukaan tilanne oli ohi hieman ennen kello yhdeksää ja kukaan ei ole vaarassa, vaan alueella on turvallista liikkua.

Poliisi kertoo myös, että epäilty on poliisin hallussa.

Vanhemmille on lähtenyt asiasta Helmi-viesti: "Koululla on tänään aamulla kello kahdeksan ollut yksittäinen väkivallanteko kahden oppilaan välillä, mikä on aiheuttanut toiselle oppilaalle lievät vammat. Tilanne on tällä hetkellä viranomaisten hallussa ja koulussa on turvallista".