Kiekko

Ilves Hockey Legend -aateloitavat pelaajat saavat pinssin, mustavalkoiset taulut ja elossa olevat saa keltaisen takin

Kaikki Ilves Hockey Legend -aateloitavat saavat pinssin ja mustavalkoisen taulun. Elossa olevat Ilves Hockey Legend -aateloitavat saavat myös keltaisen takin, joka palautetaan seuralle menehtymisen jälkeen, jotta niitä ei myytäisi edelleen. Hakametsän jäähalliin tulee hallin D-kulmaukseen aateloitujen taulut ja tiedot kaikille nähtäviksi. Jatkossa kulmaus tullee siirtymään uuteen Kansi Areenaan.TERVE! Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille. […]

Kaikki Ilves Hockey Legend -aateloitavat saavat pinssin ja mustavalkoisen taulun. Elossa olevat Ilves Hockey Legend -aateloitavat saavat myös keltaisen takin, joka palautetaan seuralle menehtymisen jälkeen, jotta niitä ei myytäisi edelleen. Hakametsän jäähalliin tulee hallin D-kulmaukseen aateloitujen taulut ja tiedot kaikille nähtäviksi. Jatkossa kulmaus tullee siirtymään uuteen Kansi Areenaan.

Ilves Hockey Legend -aateloitavat pelaajat saavat pinssin, mustavalkoiset taulut ja elossa olevat saa keltaisen takin

Kaikki Ilves Hockey Legend -aateloitavat saavat pinssin ja mustavalkoisen taulun. Elossa olevat Ilves Hockey Legend -aateloitavat saavat myös keltaisen takin, joka palautetaan seuralle menehtymisen jälkeen, jotta niitä ei myytäisi edelleen. Hakametsän jäähalliin tulee hallin D-kulmaukseen aateloitujen taulut ja tiedot kaikille nähtäviksi. Jatkossa kulmaus tullee siirtymään uuteen Kansi Areenaan.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.