Uutiset

Rattijuoppo ajoi nokkakolarin bussin kanssa Pispalan valtatiellä

Juovuksissa henkilöautoa ajanut nainen törmäsi vastaantulleeseen linja-autoon varhain keskiviikkoaamuna Pispalan valtatiellä. Vakavilta vammoilta kuitenkin vältyttiin.

Rattijuoppo ajoi nokkakolarin bussin kanssa Pispalan valtatiellä

Rattijuoppo törmäsi henkilöautolla linja-auton nokkaan varhain tänä aamuna Pispalan valtatiellä.

Puoli viiden aikaan sattuneessa onnettomuudessa rikoksesta epäiltynä on henkilöautoa kuljettanut 1990-luvulla syntynyt nainen, jonka kuljettama auto oli ajautunut osittain vastaan tulevien kaistalle. Linja-auto oli ollut matkalla keskustan suuntaan ja henkilöauto lännen suuntaan.

Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja vietiin Acutaan tarkastettaviksi, missä vakavampia vammoja ei kuitenkaan todettu. Kuljettaja käytettiin myös verikokeissa ja tämän jälkeen hän päätyi kiinniotettuna poliisiasemalle.